Lubor Adámek

Při dodržování principů libertarianismu by dnešní masivní migrační krize nikdy nevznikla!

8. 03. 2017 9:21:19
Když necháte státy požrat většinu našeho bohatství, politikům se z něj pak cizím dobře rozdává, výborně se za něj válčí. Občas se úspěšně vyrobí i nějaká ta mezikontinentální krize...

Migrační krize je důsledkem všežravých, socialistických Warfare state, Welfare state, veřejného "vlastnictví" a multikulturního blouznění. Z jedné strany lidem rozstřílejte jejich již tak bídnou zemi, zničte jim domovy a způsoby obživy, pozabíjejte a zmrzačte příbuzné, obsaďte masivními armádami, vnuťte demokracii (v praxi navíc afrického stylu), chovejte se jako křižáci, dosaďte loutkové vlády nebo nechte hnít a hořet. Z druhé strany jim zdarma nabídněte cizí peníze a servis... už jen za to, že prostě přijdou. Za třetí, prakticky se nestarejte o jejich identifikaci, o jejich minulost, dejte jim masově, s typicky politickou "odpovědností a prozíravostí", volný průchod přes státní "majetek" (nepočítám letiště, tam lustrace, prohlídky "až dutin" naopak vtipně probíhají až doteď). Za čtvrté, buďte nadutě přesvědčeni o tom, že harmonické soužití všech kultur (i vše ostatní) centrálně naplánujete z nějaké Brusele.

Při dodržování principů libertarianismu - principu neagrese a soukromého vlastnictví - by dnešní masivní migrační krize nikdy nevznikla! A kdyby jen čistě hypoteticky ano... žádným státním centrálním plánem by se neřešilo dilema přijímat či nepřijímat, protože to má být individuální dilema, otázka dobrovolnosti, osobní odpovědnosti a nikoliv vládní. Taktéž žádná redistribuce soukromých peněz, žádné "humanitární" bombardování a export "hodnot", žádné programy sexuální výchovy pro prznitele, žádná vynucená akceptace a pochopení, žádné špehování a potírání "špatných" názorů, žádné doporučené "zvykáni si" na pouliční násilí a terorismus, žádné masivní státy války a "blahobytu", žádné podobné perverzity, ale plná obrana života a majetku civilizovaných, úcta k dobrovolnosti, požadování odpovědnosti, vynucování pořádku, plné odškodňování případných obětí, smrt vrahům, adekvátní ztrestání i všech ostatních násilníků (bez ohledu na etnikum), jejich propadnutí, v rámci procesu odškodňování, do dlužního otroctví a následné vytlačení - této špíny - mimo civilizaci.

Na Saharu a na Sibiř...

Autor: Lubor Adámek | karma: 28.98 | přečteno: 1226 ×
Poslední články autora