Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Politické (resp. hospodářsko-politické) společenství evropských zemí se z hlediska historie ukazuje nutností, pokud nechceme Evropu válčící, z války se zotavující, nebo na válku se připravující.

Problémem je však obsah, respektive ideje, na nichž je takové společenství postavené. A tady bohužel dochází k totální vyprázdněnosti.

2 2
možnosti
MD

Pane premiere, jste to vy? Druhy odstavec me trochu mate.

1 1
možnosti
PK

P13e82t36r 34K32a90p63l88a90n

12. 1. 2016 11:44

Kdysi jsem myšlenku Evropské unie považoval za pokrokovou. Ale záhy jsem zjistil, že jí politici zneužili jako skoro všechno. Unijní instituce se staly trafikami pro politiky natolik neschopné, že i přes manipulace s volbami ve svých státech u voleb propadnou. A výsledek se rychle dostavil, jedni neschopní k sobě přirtahují další a další a v evropské politice se kromě šejdířů a rozkradačů nikdo déle neudrží. Když se v některém státě podaří voličům zvolit pár schopných a zodpovědných, jsou tito tou bruselskou sebrankou vnímáni jako ohrožení jejích koryt a napadáni. Příkladem z nedávné minulosti je maďarský premiér a v současnosti i polská vláda. Bruselští hodnostáři si svoje koryta zajišťují omezováním pravomocí národních vlád a v současné době se prostřednictvím pomocí "uprchlické kruze" snaží jednotlivé národní státy destabilizovat a nahradit superstátem, který bude na dlouho jejich pašalíkem. Proto doufám, že právě díky "uprchlíkům" se moloch zvaný Evropská unie nakonec rozloží. Už aby to bylo, včera bylo pozdě.

4 1
možnosti
Foto

Viz můj komentář výše. A můžete nám nastínit, co bude potom, až se EU rozpadne?

Systémem vše zničit a rozložit se na začátku dvacátého století vyznačovali ruští anarchisté, nihilisté a bolševici. Nejdřív zničit, a pak si nevědět rady, co s tím.

4 4
možnosti
VK

Kremlinská sebranka vás okarmuje jen za nadpis;-D

4 7
možnosti
MD

Svlekate kosili skryvajici propadly hrudni kos.

2 3
možnosti
MD

Skvely text. Diky za nej.

7 3
možnosti
OK

Vaše reakce jsou snadno odhadnutelné.

2 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 761x
Libertarián, stoupenec rakouské ekonomické školy. Přesvědčený o tom, že civilizovaná, stabilní a prosperující společnost stojí na úctě k vlastnictví, svobodě a principu neiniciace násilí.

Seznam rubrik