Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R90a80d58e78k 75J64a91r28o39š

20. 10. 2017 16:15

TOP 09 a pravicová strana? Ani náhodou!!! Nanejvýš tak levý střed.

A ty jejich naivní představy, že je možné EU reformovat, jsou oblasti stejných fantasmagorií jako když si Dubček bláhově myslel, že přesvědčí Brežněva...

Karma R^

3 1
možnosti
KB

TOPka se tam nedostane.

Její voliči nepřijdou.

Budou odpočívat, aby mohli od neděle demonstrovat na náměstích proti výsledkům voleb.

1 1
možnosti
Foto

Jste přesným příkladem toho, že si ani jiný dojem z Bruselských politiků, co tam máme, nezasloužíme, volí-li je ti s Vašimi názory. Mám za to, že tahle zaťatost a výčitky, kdo s kým... a že vyjednávat s tímhle ne a s tamtím ne.....No , pokud potřebujete věci posunout a díky tomu, co na popularitě u nás vítězí, nemáte Kde pro zákon brát? Tak budeme volit co?... věčné nedohody? věčná protahování? To je pro Vás zodpovědnost?.. A Brusel?.Ano, sedíme tam jako zapšklí brouci, nálada u nás... viz Vy...Už tím, že používáte slovo eurofanatismus a zároveň zas masírujete nebezpečím jste pro mne fanatikem non plus ultra, který málo chápe právě tu zodpovědnost. Odpovědnost znamená vnímat situaci a nebýt svobodně tolik radilkální. Eu se musí změnit, ale máme právě pro všechno, co by mohlo být, zůstat. A já se děsím odejít a zůstat pod sílící masáží třeba těchto názorů.

4 1
možnosti
Foto

Je mi jasné, že se svobody děsíte. Ani ne tak u sebe, jako, nedej bože, u těch druhých. To co autor zastává je, aby lidé nevěřili těm, co jim chtějí dělat dobře a na to si od nich brát násilím jejich peníze.

Žij, ale hlavně, paní Radko, nech žít !

5 2
možnosti
RC

1) nevim, co je levicoveho na prijeti eura....

2) eurofanaticka a nekriticka? A co tohle heslo: "EU se musí změnit. Ale ne bez nás. S námi"

9 2
možnosti
Foto

Euro ej socialistická měna a proto jeho přijetí je levicovým krokem.

2 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 761x
Libertarián, stoupenec rakouské ekonomické školy. Přesvědčený o tom, že civilizovaná, stabilní a prosperující společnost stojí na úctě k vlastnictví, svobodě a principu neiniciace násilí.

Seznam rubrik