Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V angličtině výraz nation znamená lid zorganizovaný ve stát.

0 0
možnosti
LA

Ano, u nich je tento termín těsně propojen se státem. V našich končinách to rozdělujeme. Je pravda, že jsem to tam taky mohl někde zmínit, ale tak... už takhle je ten text dost hutný, zdá se. Navíc, na tuto skutečnost nepřímo odkazuji (a to dvakrát) v poznámce č.1, kde je text ještě hutnější, odbornější, no ale je to tam :)

1 0
možnosti
PB

Moc složité a moc dlouhé. Neříkám, že nesouhlasím. Ovšem takto si čtenost nezískáte. Přefilosováním určo ne. ;-)

Karma za myšlenky.

0 0
možnosti
LA

V kontextu blogu iDnes s Vámi naprosto souhlasím. Je velmi pravděpodobné, že to dost lidí otevřelo, ale hned po prvním odstavci přestalo číst. Zase na druhou stranu, mám i kratší a jednodušší texty, a tam Vás zase obvykle někdo obviní z přílišného zjednodušování:))

Mým hlavním cílem zde bylo hlubší rozebrání problému, podložení mých názorů poznatky z různých sfér, i drobné rozšíření povědomí o hodnotných zdrojích. K tématu, které obecně trpí významnou vulgarizací, což pak k přínosným výstupům obvykle nevede. Tomu jsem chtěl předejít. Navíc, na tento text pak můžu v budoucnu, v těch přímočařejších, odkazovat.

Každopádně děkuji:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 761x
Libertarián, stoupenec rakouské ekonomické školy. Přesvědčený o tom, že civilizovaná, stabilní a prosperující společnost stojí na úctě k vlastnictví, svobodě a principu neiniciace násilí.

Seznam rubrik